Menu:

Johtokunta

Puheenjohtaja Stig Sarlin stig.sarlin(a)metalliliitto.fi
Varapuheenjohtaja Jyrki Tasala
Sihteeri Heli Rantanen rantanenheli(a)outlook.com
Rahastonhoitaja Timo Saukkokoski
Webmaster Petri Korhonen petri.korhonen(a)gmail.com
JäsenrekisterivastaavaEsko Miettinen esko.em(a)gmail.com
Hallituksen jäsen Marja-Leena Honkanen
Hallituksen jäsen Anna Liisa Anttila anskuanttila(a)suomi24.fi

pj Stig Sarlin

Puheenjohtajan esittelyOlen Stig Sarlin Hämeenkyröstä, Metal Riders Finland ry:n puheenjohtaja 2016 alkaen. Olen ns. uusiomotoristi, aloitin kevytmoottoripyörällä 16- vuotiaana ja joitakin vuosia myöhemmin hankin motocrosspyörän. Talon rakennus ja opiskelu erottivat minut moottoripyöräilystä vuosikymmeniksi.

Aloitin uusiomotoristina 2008 kerhoon kuuluneen työkaverin kannustamana. Tulin töihin Murikka-opistolle v.2007 työsuojeluopettajaksi. Kerhon entinen puheenjohtaja Aki säilytti pyöräänsä Kawasaki GTR:ää Murikan huoltohallilla, pari viikkoa neuvoteltiin ja minusta tuli motoristi. Tästä lähtien olen käynyt kerhomme kokoontumisissa yhtä kertaa lukuun ottamatta. Nykyinen pyöräni on Honda 1100 XX Super Blackbird 2005.

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen asentaja-koneistaja, toinen koulutukseni on koneautomaatioteknikko ja joulukuussa 2015 valmistuin kone- ja tuotantotekniikan AMK-insinööriksi. Voin todeta, että elämä on ikuista opiskelua.

Olen tehnyt osaltani kerhoa tunnetuksi lähinnä työni kautta, jossa tapaan paljon moottoripyöräilyä harrastavia Metallin jäseniä. Kerhon kasvu on kuitenkin ollut maltillista ja mikä on hienoa, uudet jäsenet on otettu aina avosylin vastaan. Aika näyttää, mitä mahdollinen liittofuusio tuo tullessaan. Meidän kerhoon mahtuu aina uusia jäseniä, koska kaikki me joskus siirrymme rollaattorikerhoon.

Haluan olla kehittämässä kerhon toimintaa siihen suuntaan kuin jäsenistö haluaa.

Kiitän Aaroa hänen puheenjohtajavuosistaan ja näistä puheenjohtajasaappaista, jotka oli hyvin hoidettu ja mahtuivat jalkaan, olivathan saappaat kokoa 46.

Luottamuksesta kiittäen Stig