Kevät kokoontuminen 2007

Murikka-opisto toimi totuttuun tapaan kevät kokoontumispaikkana pe.11.- su.13.5.2007. Mukana oli kaikkiaan 23 kerhon jäsentä. Ilmat olivat taas suosiollisia koko viikonlopun ainakin kokoontumispaikalla.

Perjantaina klo.14 jälkeen alkoi tulla jäseniä kokoontumiseen tasaiseen tahtiin. Ensin oli tietenkin majoittuminen vuorossa. Alkuilta oli tuttujen tapaamista ja uusiin jäseniin tutustumista. Kiitettävästi paikalle saapui viisi uutta jäsentä ja heihin oli hieno tutustua.
Perjantai illan ohjelmana oli matkapölyjen saunominen rantasaunalla ja illanvietto takkatuvassa todella riittävän iltapalan merkeissä. Pohjoisemmasta tulleet kertoivat esimerkiksi Pyhäsalmella olleen lähtiessä lunta maassa, mutta onneksi etelään päin tultaessa paistoi jo aurinko.

Lauantai alkoi aamupalalla ja sen jälkeen oli EAK-koulutusta. Katsoimme kolme opetusfilmiä ja keskustelimme Rainon opastuksella aiheesta. Lounaan jälkeen muutamat harjoittelivat moottoripyörän käsittelyyn liittyviä harjoituksia Rainon opastuksella.
Iltapäivällä teimme ajolenkin Kangasalalle ja kävimme Mobiliassa. Mukana oli 16 pyörää. Takaisin tulimme juuri parhaimilleen ja ehdimme nähdä auditorion isolta näytöltä Suomen tekevän voittomaalin Venäjää vastaan. Muutamat kävivät seinäkiipeilemässä ohjatusti odotellessa iltaohjelmaa. Illalla oli saunomista ja ruokailu rantasaunalla. Loppuillaksi tulimme katsomaan auditorioon Euroviisut ja vähän jännittämään Suomen menestystä niissä.

Sunnuntaina olikin aamupalan jälkeen enään laajennettu hallituksen kokous, jossa käsiteltiin syksyn kokoontumista ja ensivuoden juhlavuotta sekä päätettiin kutsua ylimääräinen yleinen kokous syyskokoontumisen kanssa samaan aikaan.
Kokouksen jälkeen olikin taas aika sanoa hyyvästejä ja toivotella turvallista kotimatkaa ja sitten lähteä kotimatkalle.

Taas vietettiin hyvä kokoontuminen hyvässä porukassa. Paikka on todella sopiva ja palvelu todella hyvää. Uudet jäsenet olivat todella tyytyväisiä viikonloppuun ja se on mielestäni hyvä kiitos myös meille vanhemmille jäsenille.