Kevät kokoontuminen 2008 oli kerhon 10 vuotis juhlakokoontuminen

Murikka-opisto toimi totuttuun tapaan kevät kokoontumispaikkana pe.29.- su.1.6.2008. Mukana oli kaikkiaan 27 kerhon jäsentä. Kokoontumisen aikana oli todella upeat sääolot.

Perjantaina oli ohjelmassa majoittumisen ja tervehdysten jälkeen kokoontumista vartavasten tehtyjen paitojen jako. Iltaa vietettiin rantasaunalla saunoen, uiden, virvokkeiden ja iltapalan merkeissä. Perjantain illan ohjelmaan oli suunniteltu esiintyjä, mutta sairastumisen takia sovittu esiintyjä joutui paikkaamaan sairastunutta eikä voinut osallistua meidän tilaisuuteen. Iltanäkymä oli todella kaunis auringon laskiessa vastarannan taa.

Lauantai aamu valkeni aurinkoisena. Aamiaisen jälkeen kokoonnuttiin luokkaan ja pidettiin kerhon ylimääräinen yleinen kokous.

Kokouksessa luettiin edellisen vuoden tilitositteet ja kokous myönsi vastuuvapauden vuoden 2007 vastuuvelvollisille. Käsiteltii kerhon syksyn kokoontumista ja kokoontumispaikkakunnaksi sovittiin Simo. Järjestelyt hoitaa tarkemmin Ari Tiensuu.

Puheenjohtaja antoi kerhon perustajajäsenille Ari Tiensuu ja Kati Voutilaiselle kerhon logolla varustetut kahvimukit ja Ari lupasi toimittaa mukit myös Aki Ojakankaalle ja Petri Miikille. Kokous jakoi lisäksi kaksi mukia seuraavasti. Jyskylle osallistumis aktiivisuudesta kokoontumisiin ja Eskolle jäsenkorttien ja kuvallisen historiikin tekemisestä.

Kokouksen jälkeen lähdettiin kaikki kohti Valkeakoskea ja Visavuoren taiteilija museota. Reitti kulki pienempiä asvalttiteitä pitkin. Kohde oli vierailun arvoinen ja antoi monelle uutta tietoa sen ajan taiteilijaelämästä. Takaisin ajettaessa kävimme aluksi kahvilla ja sitten poikkesimme myös Teiskon Viinitilalla pienillä ostoksilla.

Ruokailun jälkeen kävimme auditiossa katsomassa Eskon tekemän kuvallisen historiikin kerhon toiminnasta.

Illalla oli saunomista rantasaunalla ja sitten siirryttiin Mutteriin viettämään iltaa. ohjelmassa oli Silhuettiammuntaa ja musiikkia. Iltapalaa oli tarjolla ja ilta kului kuin siivellä kavereiden kanssa keskustellessa kesän suunnitelmista ja muista asioista.

Sunnuntaiaamu oli jo aamulla lämmin ja lupaili hyviä ajokelejä kotimatkalle. Aamiaisen jälkeen heitettiin hyvästit ystäville ja suunnattiin kohti kotia, toiset suoraan ja toiset kiertäen. Kokoontuminen oli taas onnistunut vaikkakin perjantain ohjelma jäi puutteelliseksi.