Kerhon ensimmäiset pikkujoulut.

Kerhon ensimmäiset pikkujoulut pidettiin Murikka-opistolla perjantaina 21.11.-08 ja mukana oli 12 kerhon jäsentä.

Perjantaina klo.15 jälkeen alkoi ensimmäiset saapua paikalle ja viiden jälkeen oli jo kaikki saapunut ja saanut majoituksen hoidettua.

Mukana oli Mauri, Ari, Maarit, Stiku, Armi, Merja, Joni, Jysky, Veikko, Markku, Kari ja Kaija.

Kaikkien saavuttua kokoonnuimme rantasaunalle ja vuorossa oli saunominen. Kävi muutama uimassakin veden kuulemma ollessa erittäin virkistävää. Saunan löylyt ovat kyllä melkein omaa luokkaansa ja saunaseurakaan ei voi moittia.

Saunan jälkeen olikin sitten todella maittavan jouluruuan vuoro. Oli salattia, laatikoita, leipää, juustoja, perunoita ja tietenkin todella maittavaa kinkkua. Ruokajuomaakin oli hieman tarjolla ja kaikilla tuntui ruokailu maistuvan taustalla soivan joulumusiikin ja pienen keskustelun lomassa. Kuvaajakin unohti kameransa, eikä muistanut ottaa kuvaa tästä mielyttävästä tilanteesta.

Äkkiä Ari muisti, että oli sopinut pukin kanssa tapaamisen päätalolla ja oli jo myöhässä. Hän lähti katsomaan että pukki löytäisi perille. Muiden jäädessä odottelemaan pukkia, käytiin pientä keskustelua menneestä kesästä ja vähän oli puhetta seuraavastakin kesästä.


Pukki tuli ilman Aria, olivat ilmeisesti kulkeneet ristiin kun eivät olleet kohdanneet. Pukki oli iloinen ja vielä pirteässä kunnossa, vaikka joulukiireet alkoivatkin jo painaa.

Pukki alkoi jakaa lahjoja ja kaikki olivat olleet kilttejä, kun saivat pienet paketit.

Jysky kyllä ilmeisesti oli tehnyt tai ainakin ajatellut jotain tuhmaa kesän aikana, kun häntä näytti jännittävän pukin tapaaminen.

(Olikohan hieman ollut "pirullinen" ajatuksissaan kun puheenjohtajan "ameriikan" Honda teki tenät yhteisellä paluumatkalla Simojoelta.)
Pukin lähdettyä ja pakettien katsomisen ja toisten lahjojen vertailemisen jälkeen alettiin valmistelemaan Karaoke- iltaa Arinkin päästessä taas mukaan porukkaan.

Illan aikana oli yksinlaulua, duettoa ja yhteislaulua karaokelaitteiden kanssa. Yhteensä varmaan ainakin lähemmäs sata piisiä, taisi siinä muutamia mennä uusintoinakin.

Niin kuin kaikki kiva päättyy aikanaan, niin tämäkin perjantai ilta tai yöksi se tuntui aika monella venyvän.

Aamulla oli vielä aamiainen katettu odottamaan, kun juhlaväki alkaisi heräillä ja valmistua kotiin lähtöön.


Puheenjohtajan mielestä kerhon ensimmäiset pikkujoulut oli onnistuneet, eikä muiltakaan muuta kommenttia tullut, kuin pelkkää positiivistä.

Kerho kiittää Murikka-opistoa ja Aria hyvistä järjestelyistä ja toivottavasti tästä saadaan toistuva tapa päättää ajovuosi jatkossakin.

Puheenjohtaja.